Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
Kui mõelda mida kinoast teha, siis tuleb tõenäoliselt esimese asjana pähe kinoasalat, kuid tegelikkuses on sellel imelisel toorainel nii palju erinevaid kasutusviise.
Täisterajahust lameleib
Lisatud:
Lameleiva tegemine on üks äärmiselt tore tegevus, esiteks kuna ta mõjub vägagi rahustavalt, teiseks, ta on värskena lihtsalt ülimaitsev. Muidugi ka see, et sa saad sajaprotsendiliselt kontrollida koostisosi, ehk ta tuleb ka palju tervislikum kui poest ostetud analoog. Eriti vingeks teeb ta veel täisterajahu, mis on toiteväärtuse mõistes tavalisest valgest jahust kõvasti rikkalikum.
Riisikauss krõbeda tofuga
Lisatud:
Riisikauss krõbeda tofu, kreemise maapähklikastme ja köögiviljadega on nii mitmekülgne ning toitev roog, mida saab kohandada vastavalt igale maitsele ja hooajale. See on ideaalne valik tervislikuks lõuna- või õhtusöögiks, sest on tulvil vitamiine ja kiudaineid, lisaks on ta ka vägagi valgurikas. Üks hea roog, millega oma kehale ja hingele head teha.
Mahe laimi toorkook
Lisatud:
Üks imeliselt lihtne ja maitsev kook, mida näiteks läheneva emadepäeva puhul valmistada. Kook on malbelt magus ning samas tänu laimile kergelt värskendav.
Ja mis kõige parem, selle koogi jaoks ei pea isegi ahju tööle panema. Enamus töö teeb blender sinu eest.
Kinoasalat
Lisatud:
Kinoasalat krõbedate kikerherneste ja köögiviljadega on lihtne, tervislik, toitev ja enamgi veel. Ideaalne kaaslane pärast trenni või kui tunned, et tahaks lihtsalt midagi kergemat, kuid samas toitvat. Lisaks valmib ta kõigest 15 minutiga, ehk kiiremal päeval aitab su hädast välja
Läätsekarri
Lisatud:
Läätsekarri on üks tõeline pärl India köögist. Ülimalt lihtne roog, mis pakatab maitsetest ja mekib alati teisel päeval veel paremini. Läätsedest saad suure koguse valku ja kiudaineid, lisaks veel B-grupi vitamiine, ning mineraalaineid, nagu näiteks rauda ja magneesiumit.
Rammus roheline ramen
Lisatud:
Pole midagi paremat kui üks rammus ja kergelt vürtsikas supp. See rohelise, miso baasil valmistatud leemega särtsu täis ramen, ehk jaapanipärane nuudlisupp, valmib kiirelt ning toob kõigile suure naeratuse näole kuna maitseb lihtsalt niivõrd hästi.
Läätsehummus
Lisatud:
Kui mõtleme hummuse peale, siis torkavad kohe pähe kikerherned, sest nendest on see Lähis-Idast pärit määre klassikaliselt ju tehtud. Kuid see hummuse retsept läätsedest on tegelikult veelgi valgu- ja rauarikkam ning ei jää maitse poolest grammigi alla oma klassikalisele versioonile. Lisaks on teda palju ajasäästvam teha, sest läätsed valmivad kordades kiiremini kui kikerherned. Hummust saab kasutada määrdena saial, dipina ning ka näiteks wrappides.
Romesco pasta
Lisatud:
Romesco kaste on Hispaaniast pärit rikkaliku maitsega kaste mis on tehtud traditsiooniliselt tulel röstitud tomatitest mille lõid kalurid, et seda oma saagi kõrvale nautida. Ta pole küll algselt loodud pasta kastmeks, kuid sobib selleks ideaalselt.
Täistaimne ja imehästi maitsev terriin on valmistatud individuaalsete portsjonitena. Kui sööjaid on rohkem, suurenda lihtsalt koguseid! Ideaalne valik pakkumiseks külla tulnud sõpradele ja lähedastele.