Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
Röstitud baklažaani õrn tekstuur sobib suurepäraselt kokku pähklikastme ‘’umamise’’ ja kergelt särtsaka iseloomuga. Kõrvale serveeritud kohev täisterariis teeb sellest täisväärtusliku ja toitva eine.
Üks lihtne, aga uskumatult maitsev viis, kuidas hooajalistest kukeseentest maksimum võtta!
See kreemine pastaroog täistera spagettidega valmib vaid 15 minutiga ent maitseb nagu midagi, mida saab vaid Itaalia
restoranis.
Taipärane maapähkli karri
Lisatud:
Lihtne ja kosutav Tai köögist inspireeritud karriroog, mis toob garanteeritult kogu perel naeratuse näole. Antud karri jaoks pole tarvis isegi karripastat, kastme saab ise vaid mõnest lihtsast koostisosast teha.
Siidine läätsepüree pruunistatud brokkoli ja lillkapsaga on tervislik, valgurikas ja valmib vähem kui 30 minutiga.
Kreekapärane riis spinati ja fetaga
Lisatud:
Lihtne ja tervislik kreekapärane riisiroog mis maitseb oi-kui-hästi. Kreemine feta sobib nii hästi hapuka sidruniga ühte patta, ning spinat toob rooga hulgaliselt värskust ja suvist maitset, kui ka hulgi vitamiine. Tänu täistera riisile ja pähklitele on antud roog ka vägagi valgurikas.
Läätse-porgandi püreesupp
Lisatud:
Püreesupp läätsedest ja porgandist on üks mõnus kerge, kuid toitev eine, mis maitseb imeliselt hästi ja sobib nii õhtu- kui lõunasöögiks.
Kui väljas sajab lund ja toas lõõmab küünlavalgus, on aeg end hellitada tõeliselt külluslike maitsetega. Mahlane muskaatkõrvits, mis on täidetud aromaatsete veinis hautatud läätsedega, seltsiks pruunistatud seened ja erinevad ürdid, sobib ideaalselt nii pidusöögiks kui ka lihtsalt üheks toredaks õhtusöögiks. Tegu on roaga, mis võidab südameid.
Täisterajahust gnocchid pestoga
Lisatud:
Gnocchi’d- roog mida teeks sulle Itaalia vanaema, kui talle külla minna ning millest on väga raske küllalt saada.
Chili sin carne täisterariisiga
Lisatud:
Chili sin carne, kelle tuntud sugulane chili con carne sisaldab liha, on selle roa ülimalt maitsev ja kerge taimne versioon.
Karrine riisiroog kööviljadega
Lisatud:
See riisiroog sobib hästi nii lõuna- kui õhtusöögiks ja teda on hea suures koguses mitmeks päevaks ette valmistada.