Kirjuta meile
Rammus roheline ramen

Rammus roheline ramen

Jahedal talvepäeval pole midagi paremat keha soojendamiseks kui üks rammus ja kergelt vürtsikas supp. See rohelise, miso baasil valmistatud leemega särtsu täis ramen, ehk jaapanipärane nuudlisupp, valmib kiirelt ning toob kõigile suure naeratuse näole kuna maitseb lihtsalt niivõrd hästi. 
Loe edasi
Läätsehummus

Läätsehummus

Kui mõtleme hummuse peale, siis torkavad kohe pähe kikerherned, sest nendest on see Lähis-Idast pärit määre klassikaliselt ju tehtud. Kuid see hummuse retsept läätsedest on tegelikult veelgi valgu- ja rauarikkam ning ei jää maitse poolest grammigi alla oma klassikalisele versioonile. Lisaks on teda palju ajasäästvam teha, sest läätsed valmivad kordades kiiremini kui kikerherned. Hummust saab kasutada määrdena saial, dipina ning ka näiteks wrappides. 
Loe edasi
Romesco pasta

Romesco pasta

Romesco kaste on Hispaaniast pärit rikkaliku maitsega kaste mis on tehtud traditsiooniliselt tulel röstitud tomatitest mille lõid kalurid, et seda oma saagi kõrvale nautida. Ta pole küll algselt loodud pasta kastmeks, kuid sobib selleks ideaalselt. 
Loe edasi
Mini-läätseterriin sibula ja jõhvikatega

Mini-läätseterriin sibula ja jõhvikatega

Täistaimne ja imehästi maitsev terriin on valmistatud individuaalsete portsjonitena. Kui sööjaid on rohkem, suurenda lihtsalt koguseid! Ideaalne valik pakkumiseks külla tulnud sõpradele ja lähedastele.
Loe edasi
Kohupiima-kirsi magustoit küpsistega

Kohupiima-kirsi magustoit küpsistega

Siin on kõike, mida üks täiuslik magustoit vajab: küpsise krõbedust, kreemi siidisust, kirsi hapukust ja muidugi ka parasjagu magusust!
Loe edasi
Rukkikarask pähklite ja jõhvikatega

Rukkikarask pähklite ja jõhvikatega

Täisterajahust valmiv tervislik karask valmib lihtsalt, kuid maitseb nagu oleks küpsetamisele pühendatud pikki tunde. Krõmpsuvad pähklid ja magusad jõhvikad teevad sellest peolauaväärilise pätsi.
Loe edasi
Kinoaga täidetud paprikad

Kinoaga täidetud paprikad

Pähkline ja krõmps kinoa on paprikatäidisena imehea. Tüümian, päikesekuivatatud tomatid ja kitsejuust teevad toidu veelgi hõrgumaks.
Loe edasi
Vürtsikas kõrvitsa-kookose supp

Vürtsikas kõrvitsa-kookose supp

Soojendav ja kuldkollane kõrvitsasupp on sügisesse kui loodud. Kookosjook annab supile kreemisust ja tasakaalustab vürtsikust.
Loe edasi
Rukkihelbepuder pohlade ja metspähklitega

Rukkihelbepuder pohlade ja metspähklitega

Pohladest hapukust ja metspähklitest krõmpsuvust saanud rukkihelbepuder lükkab päevale tervislikult hoo sisse.
Loe edasi
Müsliküpsised

Müsliküpsised

Kui müsli on ennekõike hommikusöök, siis need küpsised on ideaalsed õhtuse tee juurde või magustoiduks. Müsliküpsised on ka suurepärane energiarikas vahepala. Retseptis on kasutatud punaste õunte ja mandlitega müslit, aga sama hästi sobivad ka muud Loodusvägi krõbedad müslid.
Loe edasi
Toode on soovinimekirja lisatud