Kirjuta meile
Kaerahelbe-kakao brownied

Magustoit mis on täiesti patuvaba, mega maitsev ning täis palju kasulikku.  

Datlitega magustatud kaerahelbe-kakao brownied sobivad super hästi hommikul tööle kaasa krabamiseks või ka hilisõhtuseks tervislikuks magustoiduks. 

Kui tahad veel vunki juurde lisada (natukene vähem tervislikumaks asja teha), siis võid vabalt serveerides ka jäätist peale lisada. Kuid juba üksi on need nii head ja seest mega pehmed.  

Vaja läheb:  

Umbes 4 spl maapähklivõid 

15 datlit (suuremat sorti), väikseks tükeldatud 

2 tassitäit Loodusväe öko täistera kaerahelbeid 

2 tassitäit kaerapiima 

1 tl vaniljeekstrakti 

3 spl kakaopulbrit (100%) 

1 spl linaseemneid (jahvatatud) 

1.5 tl küpsetuspulbrit  

Valmistamine: 

Lisa kaussi maapähklivõi ja tükeldatud datlid. Sega läbi. Lisa ka vaniljeekstrakt, kaerapiim, kaerahelbed, jahvatatud linaseemned, küpsetuspulber, kakao ning sega kõik korralikult läbi. 

Vala segu ahjuplaadile ning laota lusikaga ühtlaselt laiali, seejärel küpseta ahjus 180c juures umbes 45 minutit. Tõsta välja jahtuma, et küpsetis taheneks.  

Lõika küpsetis käepärasteks tükkideks, näiteks kuubikuteks. 

Kaunistuseks võid lisada peale tuhksuhkrut või üldsegi jäätist, kuid kui soovid täitsa suhkruvabalt teha, siis jäta see osa vahele.  

Toode on soovinimekirja lisatud