Kirjuta meile
Kinoasalat

Kinoasalat

Kinoasalat krõbedate kikerherneste ja köögiviljadega on lihtne, tervislik, toitev ja enamgi veel. Ideaalne kaaslane pärast trenni või kui tunned, et tahaks lihtsalt midagi kergemat, kuid samas toitvat. Lisaks valmib ta kõigest 15 minutiga, ehk kiiremal päeval aitab su hädast välja
Loe edasi
Läätsekarri

Läätsekarri

Läätsekarri on üks tõeline pärl India köögist. Ülimalt lihtne roog, mis pakatab maitsetest ja mekib alati teisel päeval veel paremini. Läätsedest saad suure koguse valku ja kiudaineid, lisaks veel B-grupi vitamiine, ning mineraalaineid, nagu näiteks rauda ja magneesiumit. 
Loe edasi
Rammus roheline ramen

Rammus roheline ramen

Pole midagi paremat kui üks rammus ja kergelt vürtsikas supp. See rohelise, miso baasil valmistatud leemega särtsu täis ramen, ehk jaapanipärane nuudlisupp, valmib kiirelt ning toob kõigile suure naeratuse näole kuna maitseb lihtsalt niivõrd hästi. 
Loe edasi
Läätsehummus

Läätsehummus

Kui mõtleme hummuse peale, siis torkavad kohe pähe kikerherned, sest nendest on see Lähis-Idast pärit määre klassikaliselt ju tehtud. Kuid see hummuse retsept läätsedest on tegelikult veelgi valgu- ja rauarikkam ning ei jää maitse poolest grammigi alla oma klassikalisele versioonile. Lisaks on teda palju ajasäästvam teha, sest läätsed valmivad kordades kiiremini kui kikerherned. Hummust saab kasutada määrdena saial, dipina ning ka näiteks wrappides. 
Loe edasi
Romesco pasta

Romesco pasta

Romesco kaste on Hispaaniast pärit rikkaliku maitsega kaste mis on tehtud traditsiooniliselt tulel röstitud tomatitest mille lõid kalurid, et seda oma saagi kõrvale nautida. Ta pole küll algselt loodud pasta kastmeks, kuid sobib selleks ideaalselt. 
Loe edasi
Toidud, mis tõstavad pimedal ajal meeleolu

Toidud, mis tõstavad pimedal ajal meeleolu

Talv on aeg, mil päike käib madalalt ja päevad on lühikesed. See võib mõjutada meie meeleolu ja põhjustada väsimust, masendust ja halvemal juhul ka talvedepressioonina tuntud sümptomeid.
Loe edasi
Glögi: soe ja vürtsikas jõulutraditsioon

Glögi: soe ja vürtsikas jõulutraditsioon

Glögi on soe, magus ja vürtsikas veinijook, mis on populaarne jõulude ajal nii Eestis kui ka paljudes teistes Euroopa riikides. Glögi joomine on traditsioon, mis on sajandeid vana ja millel on oma kindlad kombed ja reeglid.
Loe edasi
Mini-läätseterriin sibula ja jõhvikatega

Mini-läätseterriin sibula ja jõhvikatega

Täistaimne ja imehästi maitsev terriin on valmistatud individuaalsete portsjonitena. Kui sööjaid on rohkem, suurenda lihtsalt koguseid! Ideaalne valik pakkumiseks külla tulnud sõpradele ja lähedastele.
Loe edasi
Kohupiima-kirsi magustoit küpsistega

Kohupiima-kirsi magustoit küpsistega

Siin on kõike, mida üks täiuslik magustoit vajab: küpsise krõbedust, kreemi siidisust, kirsi hapukust ja muidugi ka parasjagu magusust!
Loe edasi
Rukkikarask pähklite ja jõhvikatega

Rukkikarask pähklite ja jõhvikatega

Täisterajahust valmiv tervislik karask valmib lihtsalt, kuid maitseb nagu oleks küpsetamisele pühendatud pikki tunde. Krõmpsuvad pähklid ja magusad jõhvikad teevad sellest peolauaväärilise pätsi.
Loe edasi
Toode on soovinimekirja lisatud