Kirjuta meile
Pasta alla norma

Pasta alla norma

Sitsiiliast pärit pasta alla norma on klassikaline pastaroog baklažaani ja küüslauguse tomatikastmega. See roog on järjekordne tõestus, et lihtsatest koostisosadest saab hõlpsasti teha midagi eriliselt maitsvat.  
Loe edasi
Kaneelise pirniga kinoa - kaerahelbepuder

Kaneelise pirniga kinoa - kaerahelbepuder

Kui mõelda mida kinoast teha, siis tuleb tõenäoliselt esimese asjana pähe kinoasalat, kuid tegelikkuses on sellel imelisel toorainel nii palju erinevaid kasutusviise.
Loe edasi
Täisterajahust lameleib

Täisterajahust lameleib

Lameleiva tegemine on üks äärmiselt tore tegevus, esiteks kuna ta mõjub vägagi rahustavalt, teiseks, ta on värskena lihtsalt ülimaitsev. Muidugi ka see, et sa saad sajaprotsendiliselt kontrollida koostisosi, ehk ta tuleb ka palju tervislikum kui poest ostetud analoog. Eriti vingeks teeb ta veel täisterajahu, mis on toiteväärtuse mõistes tavalisest valgest jahust kõvasti rikkalikum. 
Loe edasi
Riisikauss krõbeda tofuga

Riisikauss krõbeda tofuga

Riisikauss krõbeda tofu, kreemise maapähklikastme ja köögiviljadega on nii mitmekülgne ning toitev roog, mida saab kohandada vastavalt igale maitsele ja hooajale. See on ideaalne valik tervislikuks lõuna- või õhtusöögiks, sest on tulvil vitamiine ja kiudaineid, lisaks on ta ka vägagi valgurikas. Üks hea roog, millega oma kehale ja hingele head teha.
Loe edasi
Mahe laimi toorkook

Mahe laimi toorkook

Üks imeliselt lihtne ja maitsev kook, mida näiteks läheneva emadepäeva puhul valmistada. Kook on malbelt magus ning samas tänu laimile kergelt värskendav.    Ja mis kõige parem, selle koogi jaoks ei pea isegi ahju tööle panema. Enamus töö teeb blender sinu eest.
Loe edasi
Kinoasalat

Kinoasalat

Kinoasalat krõbedate kikerherneste ja köögiviljadega on lihtne, tervislik, toitev ja enamgi veel. Ideaalne kaaslane pärast trenni või kui tunned, et tahaks lihtsalt midagi kergemat, kuid samas toitvat. Lisaks valmib ta kõigest 15 minutiga, ehk kiiremal päeval aitab su hädast välja
Loe edasi
Läätsekarri

Läätsekarri

Läätsekarri on üks tõeline pärl India köögist. Ülimalt lihtne roog, mis pakatab maitsetest ja mekib alati teisel päeval veel paremini. Läätsedest saad suure koguse valku ja kiudaineid, lisaks veel B-grupi vitamiine, ning mineraalaineid, nagu näiteks rauda ja magneesiumit. 
Loe edasi
Rammus roheline ramen

Rammus roheline ramen

Pole midagi paremat kui üks rammus ja kergelt vürtsikas supp. See rohelise, miso baasil valmistatud leemega särtsu täis ramen, ehk jaapanipärane nuudlisupp, valmib kiirelt ning toob kõigile suure naeratuse näole kuna maitseb lihtsalt niivõrd hästi. 
Loe edasi
Läätsehummus

Läätsehummus

Kui mõtleme hummuse peale, siis torkavad kohe pähe kikerherned, sest nendest on see Lähis-Idast pärit määre klassikaliselt ju tehtud. Kuid see hummuse retsept läätsedest on tegelikult veelgi valgu- ja rauarikkam ning ei jää maitse poolest grammigi alla oma klassikalisele versioonile. Lisaks on teda palju ajasäästvam teha, sest läätsed valmivad kordades kiiremini kui kikerherned. Hummust saab kasutada määrdena saial, dipina ning ka näiteks wrappides. 
Loe edasi
Romesco pasta

Romesco pasta

Romesco kaste on Hispaaniast pärit rikkaliku maitsega kaste mis on tehtud traditsiooniliselt tulel röstitud tomatitest mille lõid kalurid, et seda oma saagi kõrvale nautida. Ta pole küll algselt loodud pasta kastmeks, kuid sobib selleks ideaalselt. 
Loe edasi
Toode on soovinimekirja lisatud