Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
Väga efektne, suussulav, tervislikust tatra- ja riisijahust põhjaga gluteenivaba lahtine köögiviljapirukas ehk quiche paneb automaatselt suu vett jooksma nii suurtel kui väikestel sööjatel.
Viguriga tokisaiad
Lisatud:
Kui tahad kas endale, oma perele või sõpradele pakkuda unustamatu elamuse, võta ette värskes õhus tokisaiade küpsetamine. Punased põsed, säravad silmad, kustumatud mälestused ja moosised naerusuud garanteeritud!
Gluteenivaba brokolipirukas singi ja kodujuustuga ning värske salatiga on nii maitsev ja tõhus taldrikutäis, et sobib hästi omaette kosutavaks toidukorraks.
Tavapärase rukkileiva täiendatud versioon. Magustajana kasutatud mesi muudab leiva muredamaks ning see säilib kauem värskena.
Imeliselt pehme sisuga ja päevalilleseemnete krõmpsuga odrakarask on eriti maitsev otse ahjust võetuna, kaaslaseks või ja erinevate maitsetega mahe metsamesi.
Tofu ja peediga vegan-quiche
Lisatud:
See eriline ja isuäratavalt värviline peedi, tofu ja toortatrajahuga pirukas on tõeline hitt igal sündmusel - külla minnes, sünnipäevalaual ja muudel tähtpäevadel. Pirukas on taimne ja toitev ning gluteenivaba. Tervislik ja maitsev!
Kuldne juustupirukas odrapõhjal
Lisatud:
Lihtne juustupirukas odrajahust põhjal, millele kuldkollase värvuse ja põneva maitsenüansi annab kurkum. Odrajahuga jääb pirukapõhi küll muredam, kuid väga maitsev.
Värskelt küpsetatud leib maitseb imeliselt! Eriti kui oled tainasse lisanud head mõtted ja positiivse energia. Varu leiva küpsetamiseks aega üleöö.