- loodusvägi, abestore, kookosõli, kookosjook

Üks lihtne, aga uskumatult maitsev viis, kuidas hooajalistest kukeseentest maksimum võtta!
See kreemine pastaroog täistera spagettidega valmib vaid 15 minutiga ent maitseb nagu midagi, mida saab vaid Itaalia restoranis.
Koorekastme valmistame kookosjoogist, mis annab sellele imelise kreemise tekstuuri. Ei tasu üldse karta,
et kookose maitse oleks liiga tugev, sest seda peaaegu et polegi tunda.
Vaja läheb:
250g Loodusväe öko täistera spagette
300g värskeid kukeseeni
1 keskmine porrulauk
1 purk Loodusväe öko kookosjooki
1 tl basiilikut
1tl tüümianit
1tl rosmariini
1spl Loodusväe lõhnatut kookosõli
Musta pipart
Serveerimiseks
Taimset kõvajuustu alternatiivi
Maitserohelist (kasutasin peterselli, kuid võib ka näiteks tilli)
Valmistamine:
1. Pane soolaga maitsestatud vette keema spagetid, jälgi juhist pakendil.
2. Seni kuni pasta keeb, tee pannil valmis kaste.
Haki kukeseened väiksemateks tükkideks ning porru lihtsalt ratasteks.
Kuumuta pann, lisa kookosõli ning seened ja porru. Kuumuta aeg-ajalt segades kuni pruunistumiseni.
3. Lisa ürdid - basiilik, tüümian, rosmariin. Lisa ka sool ja pipar, kuumuta kümmekond sekundit pidevalt segades.
4. Lisa kookosjook ning kuumuta kõrgel kuumusel pidevalt segades, kuni kaste pakseneb.
5. Serveeri spagetid kastmega, riivi peale veidi juustu ning lisa ka maitserohelist.