Kirjuta meile
Maapähklikastmega nuudliroog

Üks nendest roogadest, mis tuleb alati meelde, kui kõht tühi. Täis rikkalikult köögivilju, on see lisaks mõnufaktorile ka vägagi toitainerikas.

Kui parasjagu hakkimiseks aega pole, saab vabalt asendada köögiviljad ka külmutatud seguga, nii valmib kogu toit vaid minutitega.

Lisaks kõigele, annavad kogu roale mõnusa põhja täistera spagetid, mis minu arust sobivad antud rooga oma tekstuuri ja maitse poolest imeliselt.

Vaja läheb:

Pool pakki Loodusväe öko täistera spagette

Peotäis hakitud porrut

1 porgand, hakitud ribadeks

Peotäis brokkolit, tükeldatud

Peotäis suhkruherneid, tükeldatud

3 küüslauguküünt, hakitud

1 tšilli, hakitud

2 peotäit šampinjone, hakitud

Peotäis röstitud maapähkleid

Praadimiseks õli

Kastme jaoks:

2 spl kuhjaga maapähklivõid

0.5 dl sojakastet

1 dl vett

Valmistamine:

Esmalt lähevad keema soolaga maitsestatud vette täistera spagetid. Keeda juhise järgi.

Murra spagetid kolmeks kas enne potti panekut või lihtsalt lõika kääridega pärast keetmist. 

Samaaegselt kui spagetid keevad, lisa kuumale pannile õli.

Lisa porru, tsilli ja küüslauk. Kuumuta kaks-kolm minutit.

Siis lisa seened. Kuumuta jällegi mõni minut, seejärel lisa porgand, brokkoli ja suhkruherned, kuumuta pidevalt segades veel 4-5 minutit. 

Tee kiirelt valmis ka kaste, segades kokku maapähklivõi, sojakaste ja vesi.

Lisa köögiviljade hulka spagetid ja kaste. Sega omavahel kõik läbi, maitsesta kui veel vaja sojakastmega.

Serveerides lisa peale ka veidi röstitud maapähkleid.

Toode on soovinimekirja lisatud