- loodusvägi, abestore, himaalaja kristallsool, loodusvägi öko kookosjook, Loodusvägi ÖKO punaseid läätsed

Kombineerides läätsed mis tahes köögiviljaga, saad ühe tervisliku ja valgurikka roa. Püreesupp läätsedest ja porgandist on üks mõnus kerge, kuid toitev eine, mis maitseb imeliselt hästi ja sobib nii õhtu- kui lõunasöögiks. Jällegi üks roog, mida on hea lihtne kohe mitmeks päevaks ette teha ning järgnevatel päevadel aega säästa.
Vaja läheb:
Pool pakki Loodusvägi ÖKO punaseid läätsesid
4 suurt porgandit
1 suurem sibul
2 küüslauguküünt
2 spl Loodusvägi ÖKO lõhnatu kookosõli
2 spl tomatipastat
400 ml Loodusvägi ÖKO kookosjooki
Umbes liiter vett või köögiviljapuljongit
0.5 tl jahvatatud koriandrit
0.5tl jahvatatud vürtsköömenit
1 tl paprikapulbrit
1 tl tüümianit
Soola
Pipart
Serveerimiseks:
Hernevõrseid
Röstitud hapusaia
Valmistamine:
Lõika porgandid umbes 1 cm paksusteks ratasteks, haki sibul ning poolita küüslaugud.
Lisa potti porgand, sibul, küüslauk ja natukene õli ning pruunista neid kergelt.
Seejärel lisa tomatipasta, jahvatatud koriander, jahvatatud vürtsköömen, tüümian ja paprikapulber. Kuumuta veel minut pidevalt segades.
Lisa potti Loodusvägi mahe läätsed, vesi, kookosjook, sool ning pipar. Kuumuta kuni porgandid on pehmed, umbes 15-20 minutit, seejärel lisa kõik blenderisse ja töötle püreeks.
Serveeri krõbeda saia ja hernevõrsetega.
Head nautimist!