Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
Läätsehummus
Lisatud:
Kui mõtleme hummuse peale, siis torkavad kohe pähe kikerherned, sest nendest on see Lähis-Idast pärit määre klassikaliselt ju tehtud. Kuid see hummuse retsept läätsedest on tegelikult veelgi valgu- ja rauarikkam ning ei jää maitse poolest grammigi alla oma klassikalisele versioonile. Lisaks on teda palju ajasäästvam teha, sest läätsed valmivad kordades kiiremini kui kikerherned. Hummust saab kasutada määrdena saial, dipina ning ka näiteks wrappides.
Romesco pasta
Lisatud:
Romesco kaste on Hispaaniast pärit rikkaliku maitsega kaste mis on tehtud traditsiooniliselt tulel röstitud tomatitest mille lõid kalurid, et seda oma saagi kõrvale nautida. Ta pole küll algselt loodud pasta kastmeks, kuid sobib selleks ideaalselt.
Talv on aeg, mil päike käib madalalt ja päevad on lühikesed. See võib mõjutada meie meeleolu ja põhjustada väsimust, masendust ja halvemal juhul ka talvedepressioonina tuntud sümptomeid.
Glögi on soe, magus ja vürtsikas veinijook, mis on populaarne jõulude ajal nii Eestis kui ka paljudes teistes Euroopa riikides. Glögi joomine on traditsioon, mis on sajandeid vana ja millel on oma kindlad kombed ja reeglid.
Täistaimne ja imehästi maitsev terriin on valmistatud individuaalsete portsjonitena. Kui sööjaid on rohkem, suurenda lihtsalt koguseid! Ideaalne valik pakkumiseks külla tulnud sõpradele ja lähedastele.
Kohupiima-kirsi magustoit küpsistega
Lisatud:
Siin on kõike, mida üks täiuslik magustoit vajab: küpsise krõbedust, kreemi siidisust, kirsi hapukust ja muidugi ka parasjagu magusust!
Rukkikarask pähklite ja jõhvikatega
Lisatud:
Täisterajahust valmiv tervislik karask valmib lihtsalt, kuid maitseb nagu oleks küpsetamisele pühendatud pikki tunde. Krõmpsuvad pähklid ja magusad jõhvikad teevad sellest peolauaväärilise pätsi.
Kinoaga täidetud paprikad
Lisatud:
Pähkline ja krõmps kinoa on paprikatäidisena imehea. Tüümian, päikesekuivatatud tomatid ja kitsejuust teevad toidu veelgi hõrgumaks.
Vürtsikas kõrvitsa-kookose supp
Lisatud:
Soojendav ja kuldkollane kõrvitsasupp on sügisesse kui loodud. Kookosjook annab supile kreemisust ja tasakaalustab vürtsikust.
Pohladest hapukust ja metspähklitest krõmpsuvust saanud rukkihelbepuder lükkab päevale tervislikult hoo sisse.