Kirjuta meile
Pasta alla norma

Sitsiiliast pärit pasta alla norma on klassikaline pastaroog baklažaani ja küüslauguse tomatikastmega. See roog on järjekordne tõestus, et lihtsatest koostisosadest saab hõlpsasti teha midagi eriliselt maitsvat. 

Vaja läheb kahele:  

Üks suurem või mitu väiksemat baklažaani  

250g Loodusvägi ÖKO pasta durum manna penne  

5 küüslauguküünt  

300ml tomatipüreed  

Paar basiilikulehte  

20g taimset parmesani  

Õli  

Sool  

Pipar  

Valmistamine:  

Lõika baklažaan umbes penne suurusteks kangideks. Kuumuta pann ning prae õlis kuldpruuniks ja pehmeks. Maitsesta soola ja pipraga. Kui valmis, aseta kõrvale.   

Kastme jaoks haki küüslauk õhukesteks viiludeks, kuumuta õlis minut-kaks, lisa tomatipüree ja kaks-kolm basiilikulehte.  

Kuumuta tasasel tulel umbes 5 minutit, kuni kaste muutub veidi paksemaks. Maitsesta soola ja pipraga.  

Pasta keeda kergelt soolatud vees, juhise järgi pakendil al denteks.  

Lisa baklažaanile tomatikaste, kuumuta korraks, ning siis keedetud pasta. Sega.  

Serveerides lisa mõni basiilikuleht ja riivi peale taimset parmesani või oma lemmik juustutoodet. 

Head nattimist!

Seotud tooted

Toode on soovinimekirja lisatud