- loodusvägi, abestore, täisterariis, chili sin carne, õhtusöök, lõunasöök
Valgurikaste ubade, köögiviljade ja vürtsidega on see mehhikopärane taimne hautis ideaalne kaaslane sügisõhtusse. Seda on lihtne valmistada, see on toitev ja sisaldab just parajalt särtsu, et sind seestpoolt soojendada.
Vaja läheb (neljale):
200g Loodusvägi ÖKO täisterariisi
500g punaseid ube
400-450g ehk 1 purk tükeldatud tomateid
2 suurt punast paprikat
1 sibul
1 punane tšilli
4-5 küüslauguküünt
100 ml köögiviljapuljongit
1tl vürtsköömenit
2tl suitsupaprikat
Pipart
Peterselli serveerimiseks
Valmistamine:
Esmalt pane soolaga maitsestatud vette keema täisterariis, sest see võtab kõige rohkem aega. Seejärel haki sibul, tšilli ja küüslauk väikesteks kuubikuteks. Kuumuta pann, lisa õli ning seejärel tükeldatud tšilli, sibul ja küüslauk. Kuumuta tasasel tulel tihti segades kuni sibul muutub klaasjaks ehk veidi läbipaistvaks.
Lisa juurde tükeldatud tomatid, punased oad, köögiviljapuljong ning maitsesta vürtsköömeni, suitsupaprika, soola ja pipraga.
Hauta veel 15-20 minutit, selleks ajaks on valmis ka täisterariis. Serveeri peterselli või koriandriga.
Head nautimist!