Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
Kiire elutempo jätab söömise jaoks vähe aega ning sageli tuleb toiduvalikuid teha linnulennult. Lühiajaliselt tuleb keha sellega toime, kuid pikemas perspektiivis jätame end niimoodi toitainete puudusesse. Järgides toidukordadel lihtsat taldrikureeglit, sööd tasakaalustatult ja mitmekesiselt ning tagad kehale kõik vajalikud toitained.
Tänapäeval ei tohiks enam uudis olla, et suhkruga liialdamine mõjub ainult halvasti, näiteks tõstab kehakaalu, soodustab rasvumist ja lõhub hambaid. Vähem pööratakse tähelepanu sellele, et ühise nimetaja suhkur alla on koondunud hulk erineva mõju ja koostisega magustajaid.
Kas teadsid, et soolestikus elavaid häid baktereid toites saab tõsta organismi immuunsust ja stressitaluvust ning isegi langetada stressihormooni kortisooli taset? Miks on talvel eriti oluline häid baktereid toita ja millised toiduained neile maitsevad?
Tänasest loost saad teada, mis muutis Illimari pere jõuluidülli jõuluõuduseks ning miks Katu mitu nädalat ainult tatraputru sõi. Silmiavavat lugemist!
"Inimene ei pruugi arugi saada, et ta võiks ennast paremini tunda. Ega see, et ei olda haige, ei tähenda, et enesetunne ei võiks parem olla." ütleb treener ja fitnessivõistleja Egle Eller-Nabi Loodusväe innustavas e-raamatus. Vaata lähemalt ja lae tasuta e-raamat lugemiseks alla siit!
Miks on mahetoit nii kallis?
Lisatud:
Mahetooteid pakkudes puutume väga sageli kokku küsimusega miks on ökotoit tavatoidust kallim. Seetõttu panime kokku väikese ülevaate suuremast pildist, millest mahetoote hind sõltub ning millised tegurid kergitavad selle tavatoodetest kõrgemaks.
Illimari tänasest loost saad lähemalt aimu, peale millist mõtlemapanevat sündmust kogu Illimari pere väga tugevalt öko-usku pööras ning kuidas saab Illimar sulle silmadeks-kõrvadeks olla.
Metabolism ehk ainevahetus ei ole ainult seedimine, nagu tihtipeale arvatakse, vaid hõlmab endas kehas toimuvate erinevate protsesside sarja, mis on seotud nii toitainete omastamise, kasutamise kui jääkainete väljutamisega. Ainevahetus hoiab sind elus, vastutades näiteks ka hingamise, vereringe, rakkude uuenemise jmt eest.
Miks tasub viiruste perioodil jätta menüüst välja maiustused? Miks tasub stressi ja nakkuse korral süüa porgandit? Kuidas on hapukurk üks parimaid immuunsuse toetajaid? Miks pole haigestudes hea mõte võtta pitsi kangemat kraami?
Täna räägib Merilin, Koogikontori ja Treff Stuudio eestvedaja, kuidas ta on jõudnud järjest tervislikemate retseptide ja isuäratavamate toidupiltideni. Lisaks jagab ta oma viite tervisliku elustiili põhimõtet ning viimase aja suurima lemmiku - krõmpsuvate toortatra-pähklivõipallikeste retsepti!