Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
Miks tasub hommikusöögiks leiba või pudruhelbeid valides jälgida, et need oleks valmistatud just täisteraviljast?
Jõhvikas - põhjamaa metsade võlumari
Lisatud:
Jõhvikas ehk kuremari on tuntud nii Põhja-Aasias, Põhja-Ameerikas kui ka Põhja-Euroopas ja olnud rahvameditsiinis aukohal juba iidsetest aegadest peale.
24. juulil korraldas Loodusvägi Tallinnas Rotermanni kvartalis tasuta ökosmuutide jagamise aktsiooni, millega ettevõte soovib tähelepanu pöörata viimastel aastatel nii Eestis kui mujal maailmas aset leidvale laialdasele mesilaste hukkumise probleemile.
Mahe- ehk ökotoit on looduspuhas vaba kunstlikest lisaainetest ning seeläbi tervisele kasulikum. Mahetoidul on suurem toiteväärtus, see sisaldab rohkem vitamiine, mineraalaineid ja antioksüdante ning maitseb ja lõhnab ehedalt.
Toortoit on nauditav ja aitab meil oma tervist hoida, sest toidus sisalduvad ensüümid ja kuumatundlikud vitamiinid, mis muidu küpsetamisel ja keetmisel hävivad, on suures osas säilinud.
Millist mõju avaldavad organismile need lisa-, värv- ja säilitusained, mida tavapärases toidutootmises on lubatud kasutada?
Mesilasvaha, noorte töömesilaste vahanäärmete eritis, on väga oluline materjal, mida mesilased kasutavad kärgede ülesehitamiseks. Vaha on mesilaspere jaoks sama, mis inimesele luustik.
Geenmuundatud toidu mõju inimese tervisele on raske hinnata, kuna sellega kaasneb palju kõrvalfaktoreid. Koos teiste saasteainete ja taimemürkide jääkidega võib geenmuundatud toit mõjuda ettearvamatult.
Toitumise tervislikumaks muutmine ei toimu kindlasti üleöö, vaid sellelel tasub läheneda lihtsalt, läbimõeldult ja rahulikult. Siin on sulle selleks mõned soovitused.
Taimekaitsevahendite aina suuremates kogustes kasutamine maksab suurt lõivu looduskeskkonna puhtusele, toidu kvaliteedile ja tervislikkusele ning inimese tervisele kõige otsesemas mõttes.