Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
8 põhjust, miks valge suhkur menüüst välja jätta
Lisatud:
Eestlased söövad maiustusi soovituslikust 2-3 korda rohkem. Kui palju lisatud suhkrut me üldse päeva jooksul vajame? Kuidas reageerib organism suhkrule? Kas suhkur tekitab sõltuvust? Kes on suhkru mõjule eriti tundlikud?
5 põhjust, miks tuleks kevadel juua klaas puhast marjamahla päevas
Lisatud:
Varakevadel on organism pikast talvest kurnatud ning ka peenralt pole veel midagi värsket võtta. Siin tulevad appi marjamahlad, mis sisaldavad kontsentreeritumalt vitamiine, mineraalaineid ja muid kasulikke bioaktiivseid aineid.
8 viisi, kuidas saad kookosõlist kasu nii tervisele kui ilule
Lisatud:
Küpseta kooki või voki köögivilju, loputa suud või kasuta massaaiks, kiirenda ainevahetust või toeta kaalulangust, tõrju pärmseent või niisuta juukseid-nahka - kookosõli on mitmekülgne nii kasutusviiside kui kasulike omaduste poolest!
7 olulist põhjust, miks tasub eelistada täisteratooteid
Lisatud:
Miks tasub hommikusöögiks leiba või pudruhelbeid valides jälgida, et need oleks valmistatud just täisteraviljast?
Jõhvikas - põhjamaa metsade võlumari
Lisatud:
Jõhvikas ehk kuremari on tuntud nii Põhja-Aasias, Põhja-Ameerikas kui ka Põhja-Euroopas ja olnud rahvameditsiinis aukohal juba iidsetest aegadest peale.
Aidates mesilast, aitad ennast ja tulevasi sugupõlvi
Lisatud:
24. juulil korraldas Loodusvägi Tallinnas Rotermanni kvartalis tasuta ökosmuutide jagamise aktsiooni, millega ettevõte soovib tähelepanu pöörata viimastel aastatel nii Eestis kui mujal maailmas aset leidvale laialdasele mesilaste hukkumise probleemile.
Mis on mahetoit ja miks ma peaksin seda tarbima?
Lisatud:
Mahe- ehk ökotoit on looduspuhas vaba kunstlikest lisaainetest ning seeläbi tervisele kasulikum. Mahetoidul on suurem toiteväärtus, see sisaldab rohkem vitamiine, mineraalaineid ja antioksüdante ning maitseb ja lõhnab ehedalt.
Toortoit varustab organismi suurel hulgal vajalike ainetega
Lisatud:
Toortoit on nauditav ja aitab meil oma tervist hoida, sest toidus sisalduvad ensüümid ja kuumatundlikud vitamiinid, mis muidu küpsetamisel ja keetmisel hävivad, on suures osas säilinud.
3 põhjust, miks vältida oma toidus lisa-, värv- ja säilitusaineid
Lisatud:
Millist mõju avaldavad organismile need lisa-, värv- ja säilitusained, mida tavapärases toidutootmises on lubatud kasutada?
Miks on kärjepõhjade vaha puhtus oluline mesilaste tervisele ja mee kvaliteedile?
Lisatud:
Mesilasvaha, noorte töömesilaste vahanäärmete eritis, on väga oluline materjal, mida mesilased kasutavad kärgede ülesehitamiseks. Vaha on mesilaspere jaoks sama, mis inimesele luustik.