- Toit ja tervis, Mahetoit, Persoonilood
Avastasime, et soolaste riisivahvlitega sobituvad ka magusad lisandid. Ja nii on ka tervislikum. Suuremad magusasõbrad võivad neid suupisteid valmistada ka magusatele riisivahvlitele, nt Loodusvägi riisivahvlile piimašokolaadi või tumeda šokolaadiga.
Leidsime aga pere uued lemmikud, mee – banaani riisivahvlid. Laktoositalumatusega tütrele valmistamisime aga kaeravahukoore ja maasikatega riisivahvli „kooke“ magustoiduks!
Valmistamiseks vajad sa Loodusvägi riisivahvleid meresoolaga või Loodusvägi ÖKO riisivahleid piimašokolaagida.
Mee – banaani riisivahvlid
- Loodusvägi mustika metsamesi või rabajõhvika metsamesi
- 1-2 banaani
Kaera-vahukoore – maasika riisivahvlid
- Kaera-vahukoort (vahustada)
- Veidi pruuni suhkrut
- Kaneeli või vanilli suhkrut
- 5-6 magusat maasikat
Mustikamoosi - arbuusi riisivahvlid
- Suhkruvaba mustikamoosi
- Arbuusi
Kaunistuseks:
- Granaatõuna seemneid
Kas teadsid, et…?
Veterinaar- ja Toiduameti analüüs kinnitab, et Loodusväe riisivahvlid on arseenivabad ja tervisele täiesti ohutud! Samuti on mahetoit prii teistestki saasteainetest, nt taimekaitsevahendite jääkidest.
Retsepti koostas: Timo Tepp, vabakutseline kokk