- Teraviljad, Vegan, Piimavaba, Gluteenivaba, Lihtne ja kiire, Lisatud suhkruta, Lõunaks või õhtuks
Vokirooga läinud muljetavaldava toitainelise profiiliga ja kergelt pähklise maitsega kinoa on hea taimse valgu allikas
ning hoolitseb hellalt pikalt kestva täiskõhutunde eest.
Vaja läheb:
- 4 keskmist porgandit
- 1 punane paprika
- 1 kollane parika
- 2 suvikõrvitsat
- 3-4 küüslaugu küünt
- 100 g keedetud Loodusväe kinoad
- Himaalaja soola
- viie pipra segu
- värsket basiilikut
- praadimiseks Loodusväe kookosõli
Loputa kinoa külma jooksva vee all ning keeda pakil oleva juhendi järgi pehmeks ning pane kõrvale.
Puhasta ja haki küüslauk ning kuumuta kookosõlis. Samal ajal haki meelepärasteks tükkideks paprikad ja lisa pannile.
Puhasta ja ribasta porgand ning suvikõrvits ja lisa pannile. Maitsesta rooga soola ja pipraga ning lisa hakitud basiilik.
Sega juurde keedetud kinoa ning naudi koos värske salatiga.
Retsept: toitumisnõustaja Katariina Maidla Foto: Fotoraat