- Vegan, Piimavaba, Tofu, Lihtne ja kiire, Lõunaks või õhtuks
Kahele, valmib 20 minutiga
- 150 g marinaadis tofut
- 1 väike sibul
- 3 küüslauguküünt
- 2 cm jupp ingverit
- pool tšillipipra kauna (ilma seemneteta)
- 1 väike punane paprika
- 1 spl karripulbrit
- 1 spl kurkumipulbrit
- 1 spl paprikapulbrit
- 2 dl vett
- 4 dl Loodusväe kookosjooki
- puljongikuubik
- väike brokoli (u 3 dl)
- 150 g Loodusväe täisteraspagette
- Himaalaja soola
- praadimiseks Loodusväe kookosõli
Lõika tofu kuubikuteks ja prae pannil krõbedaks. Haki sibul, küüslauk, ingver ja tšilli. Lõika paprika kuubikuteks.
Pruunista köögiviljad õlis, lisades neile ka maitseained. Lisa hulka vesi ja puljongikuubik. Samuti lisa kookosjook ja lase 5 minutit podiseda.
Tükelda brokoli väikesteks õisikuteks. Lisa potti karri hulka brokoli, nuudlid ja tofu ning küpseta, kuni spagetid on pehmed.
Maitse ning vajadusel maitsesta soolaga.