- Teraviljad, Vegan, Piimavaba, Gluteenivaba, Lihtne ja kiire, Lõunaks või õhtuks
Jätkub 2-3 inimesele
- 2 klaasi Loodusväe toortatrakruupi
- 1 väike punane kapsapea
- 2 keskmist peeti
- 1 klaas vett
- 1 suurem punane sibul
- 1 tl kuivatatud tüümiani
- 1 spl Loodusväe kookosõli
- Himaalaja soola ja pipart maitse järgi
Keeda toortatar madalal kuumusel. Viiluta köögiviljad õhukesteks viiludeks. Kuumuta pannil kookosõli, lisa sibul, kapsas ja peet.
Prae õrnalt pannil läbi, vala juurde 1 klaas vett, lisa sool, pipar ja tüümian.
Lase õrnal tulel haududa, kuni köögiviljad on küpsenud, kuid veel õrnalt krõmpsuvad.
Sega tatar ja köögiviljad kokku. Lase roal enne serveerimist potis 5-10 minutit seista.
Serveeri pearoana või lisandina, kõrvale sobib hästi värske roheline salat.
Retsepti autor: Birgit Helimets