- Vegan, Piimavaba, Lõunaks või õhtuks
Lihtne retsept, milles saad koostisaineid varieerida -
vali meie pastadest tavaline või täistera variant, penned, fusillid või spagetid.
Mille järele just isu on! Varieerida saad tomatikastmeidki - vali basiilikukaste, Napoli kaste või Bolognese kaste või hoopis tomatipasta.
Kasutades meie eelkeedetud pruuni läätsi, saab roa valmis eriti kiirelt!
Kahele
- 250 g Loodusväe pastat
- 100 g rohelisi või punaseid läätsi
- Purk tomatikastet või tomatipastat
- 2 küüslauguküünt
- Soola, pipart
- Meelepäraseid maitsetaimi
Keeda läätsed peaaegu pehmeks, selleks kulub umbes 20 minutit.
Haki küüslauk, hauta mõned minutid pannil ja lisa tomatikaste või tomatipasta. Seejärel lisa hulka läätsed ja maitseained
(sool, pipar ja meelepärased maitsetaimed, näiteks petersell, basiilik jt).
Küpseta madalal kuumusel veel 10 minutit. Keeda pasta ja serveeri koos läätse-tomatikastmega ning rohelise salatiga.
Retsepti autor: Tori Leht