Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
- Toit ja tervis, Mahetoit, Persoonilood
Karri 2-3 inimesele.
- 1 purk Loodusväe mahedat kookosjooki
- 2 pakki Auga mahedaid kikerherneid
- Karripastat 160 g
- Loodusväe mahedat Jasmiini riisi
- 2 keskmist sibulat
- 2-3 keskmist porgandit, 100ml vett
- Soovi korral lisa tomatikuubikuid (värskeid või konserveeritud). Annavad lisa särtsu ja sobivad imeliselt!
Valmistamine:
Vala kokku kookosjook ja vesi ja lase keema tõusta. Tükelda sibul ja porgandid ning pruunista pannil.
Seejärel lisa karripasta, sega sibula-porgandiseguga ning lisa kikerherned. Pruunista segu veel paar minutit ning lisa seejärel kookosjoogi-vee segule.
Kata pott kaanega ning lase madalal kuumusel 10-15 minutit podiseda.
Maitsesta soolaga ning lisa soovi korral ka natuke värsket laimi mahla.
Serveeri koos keedetud Jasmiini riisi ning meelepäraste köögiviljadega.
Retsept ja foto: Tuuli Ivainen