- Vegan, Piimavaba, Tofu, Lõunaks või õhtuks
2-3 portsjonit
- 1 pakk tofut
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- 1 väike tükk värsket ingverit
- 2 spl kookosõli
- 1 paprika
- 2 purki tükeldatud konservtomateid
- 1 purk maisi
- 400g punaseid aedube
- 1-2 värsket tšillikauna
- ½ tl jahvatatud vürtsköömneid
- 2 dl punast riisi
- Himaalaja soola, pipart, agaavisiirupit või mett
- Värsket koriandrit
Lõika tofu väikesteks kuubikuteks ja purusta kahvliga. Prae hakitud sibul õlis klaasjaks, lisa tükeldatud küüslauk, ingver, paprika ja tšilli ning viimasena tofu. Kuumuta umbes 10 minutit.
Lisa segule tükeldatud tomatid, kurnatud ja loputatud punased oad ning mais. Kuumuta keemiseni, maitsesta ja lase veel mõned minutid haududa.
Keeda punast riisi umbes 35 minutit.
Serveeri hakitud koriandriga ja paku kõrvale krõbedat leiba või saia.