- Piimavaba, Gluteenivaba, Lihtne ja kiire, Lisatud suhkruta, Lõunaks või õhtuks
Vaja läheb:
- 1 spl Loodusväe kookosõli
- 1 tl kurkumit
- 3 küüslauguküünt
- 1 sibul
- 1 paprika
- 1 keskmine suvikõrvits
- 150 g tomatipastat
- 350 g tomatikastet
- 250 g taimset koort
- 150 g Loodusväe punaseid läätsesid
- Peotäis koriandrit või muud meelepärast rohelist
- maitse järgi Himaalaja soola
- 150g taimset juustu
Tükelda küüslauk ja sibul ning pane koos kookosõli ja kurkumiga pannile praadima.
Prae natukene, lisa tükeldatud paprika ja suvikõrvits ning loputatud läätsed. Maitsesta soolaga ja lisa segule tomatipasta, Napoli kaste ja taimne koor.
Lase pannitäiel umbes 10 minutit podiseda. Kuniks segu pannil podiseb, pane ahi 180 kraadi juurde eelsoojenema.
Kui 10 minutit täis, vala köögiviljasegu pannilt ahjuvormi ja lisa peale riivitud juust.
Küpseta eelsoojendatud ahjus umbes 15 minutit ning serveeri.
Vahetult enne söömist puista ahjuvormile peale helde käega tükeldatud koriandrit või mud meelepärast rohelist.
Retsept ja foto: Kadri Valsberg