Kirjuta meile
Takod riisi ja hakklihaga

Koostisosad:

  • 2 dl Loodusväe jasiiminiriisi
  • 400g mahedat veisehakkliha
  • 1 sl hakklihamaitseainet
  • 1 tl kookosõli praadimiseks
  • 1 punane sibul
  • peotäis kirsstomateid
  • 1 tšilli
  • peotäis hiina kapsast
  • koriandrit maitsestamiseks
  • 1 laimi mahl
  • 8 takot

Valmistamine:

Keeda riis pakil ettenähtud juhiste järgi. Kuumuta pann, lisa kookosõli, hakkliha ja hakklihamaitseaine. Prae pruunikaks. Haki sibul, tomatid, tšilli, hiinakapsas. Võta tako taskud, pane sinna riisi, hakkliha, sibulat, tomatit, kapsast ja tšillit ning puista peale koriandrit ning pritsi laimi mahlaga.
Ja nii lihtsalt see maitsev roog valmibki!

Retsept ja foto: Kadri Valsberg

Seotud tooted

Toode on soovinimekirja lisatud