Kirjuta meile
Oapasteet korda kaks

Sedakorda pakume sulle mitte ühe, vaid lausa kaks maitsvat, toitvat ja tervislikku retsepti,
millega näiteks ootamatuid külalisi tervitada või õhtul perele kiire ning kerge eine valmis suristada.

Taimne leivakate võiubadest

  • 1 pakk valgeid ube
  • Peotäis päikesekuivatatud tomateid
  • 4 kirsstomatit
  • 1 küüslauguküüs
  • ½ sidrunit
  • Peotäis basiilikut
  • Himaalaja soola ja musta pipart

Loputa konserveeritud oad külma jooksva vee all üle. Haki päikesekuivatatud tomatid ja küüslauk. Pane kõik koostisosad köögikombaini või kasuta saumikserit, pressi juurde sidrunimahl ning hakitud basiilik. Blenderda kreemjaks, lisa maitseained ning vajadusel veidi vett või õli. Määri pasteet seemneleibadele (retsepti leiad siit) ning kaunista näiteks idude, tomati ja basiilikulehtedega. Kui tahad lihtsama vaevaga läbi saada, serveeri oapasteeti riisivahvlilt.

Taimne leivakate punastest aedubadest

  • 1 pakk punaseid ube
  • ½ puhastatud paprikat
  • 1 küüslauguküüs
  • ½ värskelt pressitud sidruni mahla
  • Peotäis peterselli
  • Extra virgin oliiviõli
  • Himaalaja soola ja musta pipart

Kurna ja loputa jooksva vee all aedoad ning pane köögikombaini. Haki juurde paprika, küüslauk ja petersell ning lisa maitseained ja sidruni mahl.
Töötle köögikombainis või saumikseriga, kuni saad tulemuseks ühtlase massi.

Retsept: toitumisnõustaja Katariina Maidla Foto: Fotoraat

Seotud tooted

Toode on soovinimekirja lisatud