Loodusvägi Himaalaja kristallsool kotis 500g
1 tükk
12 tükki
~2.37 €/tk
Kogusest saab 16 viilu seemneleiba.
Pane ahi 175 kraadi juurde sooja. Jahvata kõik seemned peeneks jahuks. Riivi porgand ja sega kõik koostisosad kausis kokku. Sõtku saadud massi paljaste kätega. Tainas peab olema paks, aga sidus (vajadusel lisa juurde riivitud porgandit või seemneid).
Jaota taigen kaheks võrdseks palliks, kata ahjupann küpsetuspaberiga ja vormi tainas käte vahel pannile ümmarguseks, umbes 5mm paksuseks latakaks.
Nii saad 2 ümmargust leiba. Küpseta leibasid ahjus 15-20 minutit, kuni leiva pealispind on värvunud kuldpruuniks.
Leibadele katteks sobib ideaalselt näiteks oapasteediga.
Retsept: toitumisnõustaja Katriina Maidla Foto: Rauno Liivand