Kirjuta meile
Rukkikarask pähklite ja jõhvikatega

Täisterajahust valmiv tervislik karask valmib lihtsalt, kuid maitseb nagu oleks küpsetamisele pühendatud pikki tunde. Krõmpsuvad pähklid ja magusad jõhvikad teevad sellest peolauaväärilise pätsi.

Kogus: 1 päts

200 g Loodusvägi ÖKO täisterarukkijahu

120 g Loodusvägi ÖKO täisteranisujahu

1 sl soodat

1 tl Loodusvägi Himaalaja kristallsoola

0,5 l keefirit

1 dl tumedat siirupit

60 g kuivatatud jõhvikaid

60 g terveid metspähkleid

Valmista nii:

Sega suures kausis omavahel jahud, sooda ja sool. Lisa keefir ja siirup ning sega ühtlaseks. Lõpuks sega hulka jõhvikad ja pähklid. Määri 1,5 l mahutavusega keeksivorm korralikult võiga kokku. Küpseta karaskit 180 kraadi juures u 60 minutit. Lase vormis 15 minutit jahtuda, seejärel kummuta välja. Kui soovid karaski peale krõbedamat koorikut, võid ta tõsta veel tagurpidi ahjurestile, 180 kraadi juurde u 10 minutiks.

Seotud tooted

Toode on soovinimekirja lisatud