Kirjuta meile
Rammus roheline ramen

Jahedal talvepäeval pole midagi paremat keha soojendamiseks kui üks rammus ja kergelt vürtsikas supp. See rohelise, miso baasil valmistatud leemega särtsu täis ramen, ehk jaapanipärane nuudlisupp, valmib kiirelt ning toob kõigile suure naeratuse näole kuna maitseb lihtsalt niivõrd hästi.  

Kogus: 2 portsjonit 

Leeme jaoks: 

30g värsket koriandrit (võib kasutada ka peterselli kui koriandrit ei armasta) 

3 küüslauguküünt 

Umbes 2 cm pikkune tükk ingverit 

1.5 spl miso pastat 

400ml Loodusväe öko kookospiima

250 ml vett 

Loodusvägi Himaalaja kristallsoola

 

Ülejäänud komponendid: 

80g riisinuudleid 

Käputäis suhkruherneid 

Hernevõrseid 

Brokkolit 

seesamiseemneid 

200g tofut 

1 spl tšillihelbeid 

Pool laimi  

 

Valmistamine

Pane kõik leeme komponendid blenderisse ning blenderda seni kuni kõik on ühtlane ja tükke enam pole, seejärel vala ümber potti, lase hetkeks keema ja tõsta tulelt maha. Maitse, vajadusel lisa soola või sojakastet. 

Vala riisinuudlitele keev vesi peale ning lase seista kuni valmimiseni (3-4 minutit). Auruta või aseta minutiks keevasse vette brokkoli ja suhkruherned. Lõika tofu kuubikuteks ning prae kuldpruuniks, maitsesta soolaga. 

Serveeri, asetades esimesena kaussi nuudlid, seejärel leem, pigista veidi laimi ja siis juba brokkoli, suhkruherned, tofu, seesamiseemned, tšillihelbed, ning hernevõrsed.  

 

Head isu! 

Seotud tooted

Toode on soovinimekirja lisatud