- loodusvägi, abestore, ramen
Jahedal talvepäeval pole midagi paremat keha soojendamiseks kui üks rammus ja kergelt vürtsikas supp. See rohelise, miso baasil valmistatud leemega särtsu täis ramen, ehk jaapanipärane nuudlisupp, valmib kiirelt ning toob kõigile suure naeratuse näole kuna maitseb lihtsalt niivõrd hästi.
Kogus: 2 portsjonit
Leeme jaoks:
30g värsket koriandrit (võib kasutada ka peterselli kui koriandrit ei armasta)
3 küüslauguküünt
Umbes 2 cm pikkune tükk ingverit
1.5 spl miso pastat
400ml Loodusväe öko kookospiima
250 ml vett
Loodusvägi Himaalaja kristallsoola
Ülejäänud komponendid:
80g riisinuudleid
Käputäis suhkruherneid
Hernevõrseid
Brokkolit
seesamiseemneid
200g tofut
1 spl tšillihelbeid
Pool laimi
Valmistamine:
Pane kõik leeme komponendid blenderisse ning blenderda seni kuni kõik on ühtlane ja tükke enam pole, seejärel vala ümber potti, lase hetkeks keema ja tõsta tulelt maha. Maitse, vajadusel lisa soola või sojakastet.
Vala riisinuudlitele keev vesi peale ning lase seista kuni valmimiseni (3-4 minutit). Auruta või aseta minutiks keevasse vette brokkoli ja suhkruherned. Lõika tofu kuubikuteks ning prae kuldpruuniks, maitsesta soolaga.
Serveeri, asetades esimesena kaussi nuudlid, seejärel leem, pigista veidi laimi ja siis juba brokkoli, suhkruherned, tofu, seesamiseemned, tšillihelbed, ning hernevõrsed.
Head isu!