Kirjuta meile
Lehtkapsa ehk kale krõpsud Himaalaja soolaga

Võõrusta külalisi või naudi hubast õhtut teleka ees – käsi ikka liigub midagi suhu pistma. Miks see miski peab olema tundmatute koostisosadega ja tugevalt maitsestatud kartulikrõpsud, või midagi muud ebatervislikku? Proovi hoopis kapsast, kale kapsast. 

Vaja läheb: 

200 g lehtkapsast

2 spl oliivõli

Loodusvägi Himaalaja soola

Valmista nii: 

Eemalda lehtkapsalt varreosa ja rebi lehed suupärasteks tükkideks. Pane lehtkapsas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nirista peale oliivõli, maitsesta kristallsoolaga. Sega kergelt läbi. Küpseta 175-kraadises ahjus 8-10 minutit kuni lehtkapsas on kuiv ja krõbisev.

Toode on soovinimekirja lisatud