Kirjuta meile
Kohupiima-kirsi magustoit küpsistega

Siin on kõike, mida üks täiuslik magustoit vajab: küpsise krõbedust, kreemi siidisust, kirsi hapukust ja muidugi ka parasjagu magusust!

Kogus: neljale

125 g (11 tk) Loodusvägi ÖKO jogurtiküpsiseid


Kirsikaste:

2 sl vett

4 sl rafineerimata roosuhkrut

200 g külmutatud kirsse 

0,75 sl maisitärklist


Kreem:

2 dl 35% koort

200 g vanilli-kohupiima

2 sl rafineerimata roosuhkrut


Valmista nii:

Kirsikastmeks kuumuta väikeses potis vesi, suhkur ja kirsid keema. Kirsse ei ole tarvis eelnevalt sulatada. Keeda paar korda segades umbes 7 minutit, kuni kõik kirsid on sulanud ja eraldunud on vedelik. Tõsta paar supilusikatäit kirsivedelikku potist väikesesse kaussi ja sega maisitärklisega. Vala tärklisesegu potti tagasi ja lase segades kirsikastmel korraks keema tõusta. Kui on tunne, et kaste läks liiga paksuks, võid vedeldada vähese veega. Lase täielikult jahtuda.

Kreemiks vahusta koor kohupiima ja suhkruga. 

Pudista küpsised sõrmede vahel väiksemateks tükkideks. Tõsta magustoidupokaalidesse või väikestesse kaussidesse kihiti küpsiseid, kohupiimakreemi ja kirsikastet.

Seotud tooted

Toode on soovinimekirja lisatud