Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
- Vegan, Piimavaba, Gluteenivaba, Lihtne ja kiire, Salatid, Lõunaks või õhtuks
Kolmele
Pesto:
- 1 küüslauguküüs
- 50 g seedermänniseemneid
- Peotäis basiilikut
- 3 spl oliiviõli
- Poole sidruni mahl
- Himaalaja soola ja pipart
Salat:
- Purk võiube või valgeid ube
- 100 g rukolat
- Oliiviõli
- 1 sidruni mahl
- Röstitud kõrvitsaseemneid
- Peotäis granaatõunaseemneid
Pesto valmistamiseks koori küüslauk ja pane kõik pesto koostisosad köögikombaini. Blenderda, kuni pesto koostis on kreemjas.
Prae võiube koos rukolaga paar minutit. Lisa pannile pesto ja maitseained, prae kergelt veel paar minutit ja serveeri kaussi, kuhu lisa sidrunimahl, kõrvitsaseemned ja granaatõunaseemned.
Serveeri koos täisterarukkileivaga.
Autor: Kadri Valsberg