- Teraviljad, Tofu, Küpsetised, Lõunaks või õhtuks
Neljale
Pitsapõhi
- 2,5 dl sooja vett
- ¼ tl suhkrut
- 1 pakk kuivpärmi
- 6,5-7 dl Loodusväe täisteranisujahu
- 1 tl Himaalaja soola
- 3,5 spl oliiviõli
Pitsakate
- 1 pakk marineeritud tofut
- 200 g passeeritud tomateid
- praetud šampinjone
- 1 paprika
- 2 tomatit
- juustu
Vala kaussi soe vesi ja suhkur. Sega hulka pärm, kasutades puulusikat, kuni pärm on veega segunenud. Lase 15 minutit seista.
Sega teises kausis 6,5 dl jahu ja sool. Lisa jahu hulka pärmisegu ja oliiviõli. Sõtku tainas palliks, lisades vajaduse korral ülejäänud jahu.
Kata tainakauss rätikuga ja lase 40 minutit kerkida. Seejärel sega tainast ja lase kerkida veel 30 minutit.
Rulli tainas õhukeseks, vormi ümmargused pitsapõhjad ja säti peale pitsakatte koostisained. Neid võid lisada ka oma maitse järgi.
Tofut on pitsakatteks lihtne kasutada - lihtsalt murenda seda pitsapõhja peale.
Küpseta 225 kraadi juures 10-15 minutit.