- Vegan, Piimavaba, Gluteenivaba, Lihtne ja kiire, Lisatud suhkruta, Küpsetised, Lõunaks või õhtuks
Kui tuleb pitsa isu, aga tahaksid midagi tavapärasest pitsast kergemini seeditavat, toitainerikkamat ja tervisesõbralikumat,
proovi meie maitsvat taimset pitsat, mille põhjas kasutasime vaid ube, toortatrajahu ja maitseaineid.
Põhja jaoks läheb vaja:
- 1 purk võiube
- 4-5 spl toortatrajahu
- Himaalaja soola
- (kuivatatud) punet
- küüslauku
- 1 spl Loodusväe kookosõli
Pitsa peale pane:
- Tomatipastat
- sibulat
- paprikat
- tomatit
- (kuivatatud) punet
- maisi
- pärmihelbeid
Töötle põhja segu saumikseriga ühtlaseks ja vala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180-kraadises ahjus kuni põhi muutub kergelt krõbedaks. Lisa ahjust võetud pitsapõhjale tomatipasta, sibul, mais, paprika, tomat, pune ja pärmihelbed (ja/või muud meelepärased lisandid).
Küpseta veel ca 10 minutit ja naudi kohe!
Retsept ja foto: Tuuli Ivainen