Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
- Toit ja tervis, Mahetoit, Persoonilood
Koostisosad:
- 70-80g Loodusväe täisterapastat
- 1/2 purki võiube või muidu ube
- Peotäis india pähkleid
- Sidrunimahla
- Küüslauk, sool, pipar, sinep või sinepipulbrit
- näpuotsatäis Himaalaja soola
- Tomatit, paprika, värsket kurk, hapukurk, punane sibul
Valmistamine:
Keeda pasta, kurna ja jahuta. Kastme jaoks töötle pähklid, oad, küüslauk, sidrunimahl, sool, pipar, sinep, vajadusel ka veidi vett.
Tükelda köögiviljad. Sega kaste ja tükeldatud köögiviljad pastale ja sega salatiks.
Oad loputa enne kasutamist voolava vee all, pähkleid võib samuti enne kasutamist paar tundi kuni üleöö leotada.
Retsept ja foto: Tuuli Ivainen