- Vegan, Piimavaba, Gluteenivaba, Magustoidud
Sellest kogusest jagub neljale.
Pudingu jaoks
- 80 g tapiokipärleid (maniokijahust teratärklis ehk tapiokk)
- 2 klaasi vett
- 200 ml Loodusväe kookosjooki
- 0,5 klaasi kanget kohvi
- 1 spl toorkakaopulbrit
- 2 spl agaavisiirupit
- Näpuotsaga Himaalaja soola
Moosi jaoks
- 200 g vaarikaid (värskeid või külmutatud)
- 2 spl chia-seemenid
- 2 spl agaavisiirupit
- Näpuotsaga vanilli
Pane potti tapiokipärlid ja vesi ning aja keema. Keeda umbes 5 minutit. Alanda kuumus ning pidevalt segades lisa kookosjook, kakaopulber, kohv, agaavisiirup ja sool. Keeda segades veel mõni minut. Jäta veidikeseks jahtuma.
Pane puding kaussidesse ning aseta 3-4 tunniks või üleöö külmikusse. Pane potti vaarikad, agaavisiirup ja vanill.
Aja keema, kuni vaarikad muutuvad vedelamaks. Jäta veidikeseks jahtuma, lisa chia-seemned ja jäta 15 minutiks seisma.
Seisma võib jätta ka kauemaks, kuid siis pane moos külmikusse. Serveerimisel pane moosi pudingu peale ning kaunista meelepäraste lisanditega.
Naudi! Väike nipp! Pudingu keemise lõpus võid lisada ka meelepärast valgupulbrit, nii saad proteiinipudingu.
Retsepti autor: Vicke Bo