Kirjuta meile
Pohlakissell mesise toorjuustuvahuga

Loodusvägi pohlamahl on valmistatud 100% mahedatest marjadest, mis külmpressitakse ning seejärel õrnalt pastöriseeritakse. Ehe tugev marjamaitse. Pohl on hinnatud kui maitsev, vitamiinirikas ja raviv mari. Pohlal on immuunsust tugevdavad ja külmetushaigusi ennetavad omadused ning pohlamahla tarvitamine on eriti kasulik talvisel külmetushaiguste perioodil.

Vaja läheb:

Toorjuustuvaht:

Kokka nii: 

Pane mahl, vesi, suhkur ja kaneelikoor potti ning kuumuta keemiseni. Sega kuni suhkur on lahustunud. Maitse ja vajadusel lisa veel suhkrut.

Sega tärklis ja külm vesi ning nirista kisselli sisse, ise samal ajal pidevalt segades.

Kuumuta keskmisel kuumusel, ära keeda. Kui kissell on paksenenud, eemalda pott tulelt ning lase kaane all täielikult jahtuda.

Toorjuustuvahu jaoks mikserda toasoe toorjuust rõõsa koore ja meega ühtlaseks.

Vala kissell kaussidesse ja tõsta peale lusikatäis toorjuustuvahtu.


Retsept ja foto: toidufotograaf Liisi Laanemäe 

Seotud tooted

Toode on soovinimekirja lisatud