- Vegan, Piimavaba, Gluteenivaba, Magustoidud
- 1 purk Loodusväe kookosjooki
- 3 spl chia-seemenid (jahvatatud kujul)
- 3 spl kuhjaga toorkakaod
- 2-3 spl kookosvõid (loe altpoolt, kuidas seda ise teha)
- 4 spl vahtarasiirupit
- Näpuotsaga Himaalaja soola
Kõigepealt tee valmis kookosvõi. Selleks aseta pakk kookoshelbeid kannmikserisse ja purusta seni, kuni mass muutub vedelamat sorti kreemiks.
See võib võtta päris mitu minutit. Pudingu tegemiseks pane kannmikserisse purk kookosjooki. Lisa juurde kookosvõi ja ka teised koostisosad ning mikserda. Tegelikult piisab ka lihtsalt kausis segamisest, ent kannmikser kindlustab selle, et chiaseemnejahu ei jääks tükki.
Kookosjooki hoia enne mikserdamist toasoojas. Kreem hakkab juba kohe paksemaks muutuma, kuid õige konsistentsi saavutab see siis, kui on mõned tunnid külmkapis seisnud.
Maitseb eriti hästi värskete marjadega!
Retsepti autor: toitumisnõustaja Laura Kivisoo, TerviseGeen