- loodusvägi, retsept, magustoit
Kui müsli on ennekõike hommikusöök, siis need küpsised on ideaalsed õhtuse tee juurde või magustoiduks. Müsliküpsised on ka suurepärane energiarikas vahepala. Retseptis on kasutatud punaste õunte ja mandlitega müslit, aga sama hästi sobivad ka muud Loodusvägi krõbedad müslid.
Kogus: 12tk
Vaja läheb:
200 g Loodusvägi ÖKO krõbedat müslit punaste õunte ja mandlitega
50 g Loodusvägi ÖKO täisteranisujahu
50 g Loodusvägi ÖKO lõhnatut kookosõli
100 g mett
1 muna (L suurus)
Valmista nii:
Sega kausis müsli ja jahu. Pane kookosõli ja mesi väikesesse poti ja kuumuta, kuni mõlemad on sulanud ja segunenud. Ära keeda. Lisa müsli-jahusegule, lisa ka muna. Sega hoolikalt läbi ja lase kleepjal segul 15 minutit seista.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Tõsta sellele supilusikaga tainakuhjakesed. Vormi märgade käte abil nii, et küpsised seisaksid kenasti koos. Küpseta 170 kraadi juures 13 minutit. Võta plaat ahjust, tõsta küpsised spaatli või õhukese pannilabida abil küpsised restile jahtuma.