Loodusvägi ÖKO kaerahelbed täistera 500g EE-ÖKO-03
1 tükk
10 tükki
~2.64 €/tk
Kuumuta ahi 175 kraadini. Pane kaussi kaerahelbed, päevalilleseemned, toortatar, metspähklid, sulatatud kookosõli, Himaalaja sool ja magusaine.
Sega hoolikalt ning laota segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pane müslisegu ahju röstima.
Sega aeg-ajalt, et segu ära ei kõrbeks ning võta segu ahjust välja, kui kaerahelbed on kuldpruunid. Lase jahtuda. Purusta kookoslaastud köögikombainis või kannmikseris. Sega kõik ülejäänud koostisosad ahjus küpsetatud kaerahelbeseguga kokku. '
Naudi müslit sulle meelepärase piimaga, nt kaera -või mandipiimaga ning lisa serveerimisel juurde marju.
Soovi korral sobib müslile lisada ka kaneeli.
Säilita müslit klaaspurgis kuni 3 nädalat.
Retsepti autor: Birgit Helimets