Kirjuta meile
Kreemjas riisipuder täisterariisist

Sõmerast täisterariisist ja kookosjoogist valmistatud riisipuder on kreemjas ja toitev hommikueine. Mõnusa maitse annavad kreemjale pudrule kaneel, vanilje ja põneva nüansina tähtaniis. Serveeri putru koos röstitud kookoshelveste ja agaavisiirupiga. 


Vaja läheb:



Valmista nii:

Loputa riisi hoolega jooksva vee all. Pane potti riis, vesi, kookosjook, suhkur, vanilje, kaneel, tähtaniis ja veidi meresoola. Kuumuta keemiseni. Seejärel alanda kuumust ja lase madalal kuumusel haududa ca 30 minutit kuniks vedelik on imendunud ja riis valmis. Vajadusel lisa vett.

Samal ajal kuumuta pann ja rösti kuival pannil kookoshelbeid kuumal pannil mõni minut kuni kookoshelbed on kuldse värvusega.

Serveeri riisiputru röstitud kookoshelveste ja agaavisiirupiga.

Retsept ja foto: toidufotograaf Liisi Laanemäe

Seotud tooted

Toode on soovinimekirja lisatud