- Teraviljad, Vegan, Piimavaba, Hommikusöögid, Magustoidud, Lisatud suhkruta
2 portsjonit
- 8 spl Loodusväe täisterakaerahelbeid
- 2 spl kookoshelbeid
- 1 pehme küps banaan
- 1 dl 100%-list naturaalset marjamahla
- 2 spl India pähkleid
- 2 tl vedelat toatemperatuuril seisnud Loodusväe kookosõli
- 2 näpuotsatäit Himaalaja soola
- 2 näpuotsatäit vaniljesuhkrut
- 4 spl meelepärast toormoosi
Vajuta banaan kahvliga püreeks. Loputa kaerahelbed sõelal hoolikalt kuuma veega. Sega banaan kaera- ja kookoshelvestega. Lisa sool ja vanilje, kookosõli ning mahl. Klopi ühtlaselt läbi. Pane kinnisesse nõusse või karpi üleöö maitsestuma. Hommikul serveeri kergelt röstitud india pähklite ja toormoosiga.
Retsepti autor: Helena-Laura Lesment