Your cart
Teie ostukorvis pole rohkem tooteid
Tervisliku sooja piimajoogi valmistamine on imelihtne: vajad vaid 5 koostisainet ja 5 minutit valmistamisaega. Alusta oma päeva turgutava sooja joogiga!
Sügisene seeneseljanka
Lisatud:
Mõnusalt tummine seeneseljanka sobib pimenevatesse sügisõhtutesse kui valatult. Parajalt vürtsidega täidetud supp annab sooja ja täidab kõhtu igal seenesõbral.
Pühapäevaõhtu peedirisoto
Lisatud:
Sügisele kohaselt tarbime rohkem kohalikke juur- ja puuvilju nagu kaalikad, porgandid ja muidugi maitsev ja rauarikas peet, mis annab igale toidule kauni roosaka varjundi. Hooajale kohaseid puu- ja köögivilju tasub muidugi tarbida läbi aasta.
Rammus, valmib kiirelt ja täidab kõhu. Energiarikas roog, millega võid end vabalt lõunast järgmise päevani vastu pidada.
Külluslik hommikumüsli
Lisatud:
Oled harjunud poest valmis müsli ostma? Proovi seda parem ise teha, sest siis tead täpselt, mis sinna sisse läheb ning saad just vastavalt enda maitse eelistustele lisada marju, pähkleid ja mida muud hing ihkab.
Riisivahvlid magusate lisanditega
Lisatud:
Igas magustoidus peab oleme veidike soola, et magusad maitsed saaksid paremini esile tulla. Soola lisamise asemel võta juba valmis soolatud meresoolaga riisivahvlid ja proovi erinevate magusate lisanditega.
Imelised gluteenivabad sõõrikud
Lisatud:
Jagame sinuga Ragne valmistatud imeliste ja gluteenivabade sõõrikute retsepti.
Pada pruunide läätsedega
Lisatud:
Kohe kasutamiseks valmis Auga pruunid läätsed sobivad nii toidu kõrvale kui ka erinevate roogade valmistamiseks. Jagame teiega ühte maitseterohet ja parajalt vürtsidest pungil läätsepaja retsepti.
Riisivahvlid hummusega
Lisatud:
Riisivahvlid on ideaalsed piknikukaaslased! Loodusvägi meresoolaga riisileivad on gluteeni-, laktoosi-ja suhkruvabad, 100% mahepõllumajandusest. Täienda meelepäraste lisanditega ja naudi sellel ka tavapäraseid leivakatteid, sobivad nii soolaste kui magusate lisanditega!
Riisivahvlid karulaugu pestoga
Lisatud:
Kas enam kujutame ette kevadet ilma karulauguta? Kindlasti mitte, sest karulauk on suurepärane ja maitserikas sibultaim, mille lehed, varred, sibul ja õied on söödavad. Karulaugust saab teha palju põnevaid retsepte, aga kindlasti on neist kõige populaarsem pesto.