Kirjuta meile
Karrikapsas

Valmistamise aeg: 30-40 minutit

Kogus: Neljale

 

Karrikapsa valmistamiseks varu järgmised koostisosad:

 

Kokka nii:

Prae õlis karripasta, tükeldatud sidrunhein, laimilehed, punane tšilli (hakitud ja seemneteta) umbes 5 min. Lisa värske hapukapsas ja kookosjook, kuumuta madalal tulel 20-30 minutit.

Maitsesta soola ja agaavi või meega. Lisa india pähklid ja kuumuta tasasel tulel veel 10 minutit. Kaunista ja serveeri värske koriandriga

Retsept sobib iseseisvaks nautimiseks lõuna- või õhtusöögiks. Tummisena kõhutäie saamiseks proovi ka koos riisinuudlitega!


Kas teadsid, et...?

Värske hapukapsas on alternatiiviks traditsioonilisele hapukapsale ning sobib nautimiseks aastaringselt. Värskes hapukapsas sisaldab ohtrat K2 vitamiini, kaltsiumi ja C-vitamiini. See on suurepärane ravim hoidmaks seedimist korras, sest selles sisalduvad probiootilised bakterid tervendavad meie soolestiku mikrofloorat ja puhastavad verd.

Vürtside kasutamine toidu valmistamisel on tervisele väga vajalik, sest vürtsid nagu kurkum, tšilli ja ingver on võimsad antioksüdandid. Kasutame neid küll väikestes kogustes, kuid pidevalt tarbides on ravitoime suur.

 

Retsepti koostas: Timo Tepp, vabakutseline kokk

Toode on soovinimekirja lisatud

*Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamise- ja privaatsuspoliitika teavitusega.