Kirjuta meile
Itaalia köögiviljasupp minestrone pasta ja ubadega

Kõrge kiudainesisaldusega ja proteiinirikkad kohe kasutamiseks valmis punased oad sobivad nii toidu kõrvale lisandiks, kui ka erinevate roogade valmistamiseks. Minestrone on argipäeva sobiv kiirelt valmiv ja tervislik valik, mis tänu lisatud fusilli pastale ja ubadele, pakub parajalt toitvat kõhutäit. Portsjon 6le inimesele valmib 30 minutiga.

Vaja läheb:

  • 2 spl oliiviõli
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 sellerivart
  • 2 porgandit
  • 1 suur kartul
  • 1 purk (400 g) tükeldatud konservtomateid
  • 6 klaasi (1,5 liitrit) kanapuljongit
  • 1 tl kuivatatud tüümiani
  • 1 tl kuivatatud pune
  • 1 tl suhkrut 
  • näpuotsatäis Loodusvägi Himaalaja soola
  • näpuotsatäis värskelt purustatud musta pipart
  • 300 g mahedaid Auga ÖKO punaseid ube
  • 1 klaas (100 g) pastat (näiteks Loodusvägi manna fusilli pastat)
  • 100 g spinatit

Valmista nii:

Kuumuta suurt potti keskmisel kuumusel. Lisa oliiviõli, hakitud sibul, peeneks hakitud küüslauguküüned, hakitud sellerivarred ja väikesteks kuubikuteks lõigatud porgand. Kuumuta segades 5-7 minutit, kuni sibul on pehme.

Lisa kuubikuteks lõigatud kartul, vala peale tomatikonserv, puljong, maitsesta pune, tüümiani, suhkru, soola ja pipraga ja kuumuta keemiseni. Seejärel alanda kuumust madalaks ja keeda umbes 10 minutit, kuni kartul on pehme.

Viimasena lisa potti punased oad ja pasta ning keeda veel 8-10 minutit (vastavalt pastapakendil olevatele juhistele).

Maitsesta ja vajadusel lisa näpuotsatäis soola või pipart. Sega juurde tükeldatud spinat ja küpseta veel minut aega.

Tõsta tulelt ja serveeri riivitud kõva juustu ja värskelt hakitud peterselliga.

Toode on soovinimekirja lisatud

*Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamise- ja privaatsuspoliitika teavitusega.